Dünyada tamamlayıcı tedavide Fitoterapiden sonra Homeopati en çok kullanılan tedavi şeklidir. 2014 yılında Homeopati Türkiye de Resmi Gazetede yayınlanmış ve ülkemizde de yasal olarak kabul görmüştür. 

Bu alanda uzun yıllardır hizmet veren ekibimiz, 2019 yılında Avogadro Homeopatiyi kurmuşlardır.

Genç ve dinamik yapısıyla Homeopatların ihtiyaçlarını karşılamak, bu alanın gelişimi ve yaygınlaşması için çalışmalar yürütmektedir. Sağlıklı yaşamı hedefleyen bireylere, eczacılarımıza, hekimlerimize homeopatik alanda ihtiyaç duyulan birçok sarf malzemenin imalat ve ithalatını sürdürmektedir. 
Türkiye'deki tamamlayıcı tedavi, homeopatik alanda oluşmasın da şirketimiz Avogadro Homeopati olarak her zaman öncülük etmiştir.

Homeopatik ilaçların taşıyıcı maddesi olan sakkaroz topcuklarının ülkemizde imalatına 2019 yılında başlayıp yerel ve uluslararası pazara sunmuştur. 2020 yılında ilk defa Homeopatik kullanıma uygun Diş Macunu ve 2022 yılında tüm dünyada çok yaygın bir şekilde üretimi olan doku tuzlarının ülkemizde üretimine başlayarak Zerre Doku Tuzunu imal etmiştir.

Her zaman önceliği sağlık ve ürün güvenliği olan firmamızın orjinal tasarımı olan remedi çantalarını frekans kirliliğinden korumak için, deri çantalarında, deri ile mukavva arasında gümüş tül kullanılmaktadır. İthal ettiğimiz vialler dolum öncesi sterilizasyon gerektirmeyen Clean Pack ambalajında sunulmaktadır.

Homeopatik tedavi sürecinizde her zaman yanınızda olan bu ürünlerin sağlıklı, güvenli ve hızlı bir şekilde sizlere ulaştırılması firmamızın hedefidir.